Soligt i svåra tider & Läxor- För vems skull?

Jag får ständigt mejl från vänner och bekanta som berättar om varsel på företagen och svåra tider. Det känns mörkt  och ovisst för många. Mitt i mörkret lyser en sol över VRE. Det känns extra härligt, så här i svåra tider, att vi kan erbjuda hjälp till både skolor och förskolor och arbete till  våra vikarier. På kontoret är vi rosiga om kinderna och pusslar som bäst för att bemanna uppdrag samtidigt som vi drar i olika projekt.
Vår Pluggmentortjänst har breddat sig och nu kan vi erbjuda barn och ungdomar musikundervisning i hemmen. Om du som vikarie läser det här anmäl dig till vår Pluggmentortjänst! Du behövs! Just nu har vi behov av Pluggmentorer i matematik. Att arbeta som Pluggmentor är en väldigt bra erfarenhet som visar sig på Diplomet du kan få från oss. Läs mer om både Diplomet och Pluggmentor på vår hemsida www.vre.se .

Kom med tips på bra länkar jag kan lägga ut på bloggen. Och kika in på de länkar som ligger här. Hoppas ni anser dem matnyttiga.

Gå gärna in på www.viforaldrar.se och läs den intressanta artikeln: Läxor - För vems skull? och tyck till. VRE medverkar som enda utbildnings-, bemannings- och rekryteringsföretag i en debatt som berör oss alla.
Hälsningar
Charlotte


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0